Friday, May 13, 2016

134/366 : "Group Facebook Ini Akan Membuatkan Anda Nak Kemas Dan Hias Rumah Setiap Hari"



Assalamualaikum dan hello kepada semua . Semenjak aku dapat tahu ada satu group dekat Facebook ni yang banyak memberikan idea men deko rumah , aku jadi ketagih nak scroll setiap hari . Bukan itu sahaja , aku siap letak group ini sebagai favourite group aku . So , everytime aku buka facebook , memang group ini jadi pilihan untuk dilihat .

Malah , aku jadi sangat terinspirasi nak hias rumah cantik cantik . Even aku tak kahwin lagi , bahahaha . Tapi , jadi terinspirasi sebab dulu aku selalu terfikir yang kena cari interior design baru rumah nampak cantik . Sekarang , tak lagi ! . Masuk je ke dalam group ini , serius memang korang akan dapat punya lah idea nak menghias rumah .

Aku juga pernah cakap pasal group ini siap ada save dah gambar deko mana yang aku nak buat dekat rumah aku ini . Perempuan Memang Cerewet Bab Deco Rumah

Aku takanak sembang banyak , pergi cari cepat group ini . Korang pasti takkan menyesal . Join tau bukannya kena bayar pun . Dan ini personal sharing aku untuk korang semua . Gitewwww. Hahaha .




2 comments:

Siqah Hussin said...

Tak tau pulak ada kewujudan group fb camni. Hihi. Bolehlah join. GAmbar first tu lawa..

babYpose said...

Menarik betul ni